top of page

OM OSS

BK Varmeteknikk, grunnlagt av Knut Morten Hølen i oktober 2000 under navnet Buskerud Kaminservice, har vært en pålitelig aktør innen boligvarme. Fra service på parafinovner til montering av peiser og rehabilitering av piper, har vi vært dedikert til å sikre varme og komfort i hjemmet ditt.

 

I vinteren 2007/2008 utvidet vi vår ekspertise til å inkludere montering av varmepumper. I april 2011 etablerte vi BK Varmeteknikk AS, som nå tar over for Buskerud Kaminservice. Med et bredt spekter av produkter og omfattende kunnskap, kan vi hjelpe deg med å finne den optimale varmekilden som passer dine behov.

 

Vår lange erfaring og ekspertise sikrer konkurransedyktige priser, pålitelig montering og førsteklasses service. Som et lite firma er vi fleksible og tilgjengelige for å finne løsninger som passer inn i din hverdag.

 

Kontakt oss for en uforpliktende samtale, enten det gjelder varmepumper, peiser, vedovner eller piperehabilitering. Vår vakttelefon (905 44 048) sikrer at du får den oppfølgingen du trenger, når du trenger det. Vi beholder det gamle telefonnummeret og leverer fortsatt den samme gode servicen!

BKvarmeteknikk_om_oss.jpg

BK Varmeteknikk er din pålitelige destinasjon for avanserte varmeløsninger og profesjonell piperehabilitering. Med spesialisering innen varmepumper og omfattende erfaring, tilbyr vi skreddersydde løsninger som gir deg en effektiv og bærekraftig oppvarmingsløsning.

VARMEPUMPER

Vi er spesialisert på montering, service og vedlikehold av varmepumper av høyeste kvalitet. Vi tilbyr skreddersydde løsninger som passer til ditt hjem eller bedriftens behov, og sikrer en energieffektiv og kostnadseffektiv oppvarming hele året.

 

PIPEREHABILITERING

Vi tilbyr profesjonell rehabilitering av piper for å sikre trygg og effektiv bruk av ildsteder og ovner. Våre erfarne fagfolk utfører grundig inspeksjon og rehabilitering av pipen din for å forhindre skader og øke effektiviteten.

SERVICE

Vi står klare til å hjelpe med alt fra planlagt service og rutinemessig vedlikehold til akutte reparasjoner og nødhjelp. Vi sikrer at ditt varmesystem fungerer optimalt til enhver tid.

Vi er lidenskapelig opptatt av å tilby de beste varmeløsningene og piperehabiliteringstjenestene til våre kunder. Med vår ekspertise, integritet og personlige service, streber vi etter å oppfylle og overgå dine forventninger, og bygge varige relasjoner basert på gjensidig tillit og respekt.

Kontakt oss i dag for å lære mer om våre tjenester og hvordan vi kan hjelpe deg med å skape et varmt og sikkert hjem eller bedriftsmiljø.

 

Vi ser frem til å være din partner for varmeløsninger og piperehabilitering!

Montering_premodul
Ovn_premodul
Montering_stålpipe
Montering_peis_brunner
Montering_stålpipe_grønn
Montering_varmepumpe
Montering_peis_stein
Peis
Rehabilitering_av_skorstein
Peis_Brunner
Frakt_peis
Piperehabilitering
Peis_med_steinomramming
Service_varmepumpe
bottom of page